Iedereen is van harte uitgenodigd lid te worden van de IJsvereniging Kagermeer. Dit kan als individueel lid of met een gezinslidmaatschap. Het lidmaatschap geeft recht op deelname aan activiteiten die tijdens een natuurijsperiode worden georganiseerd op natuurijs. Zoals alle Buitenkagers en Kagers kunt u de maandelijkse nieuwsbrief van onze vereniging lezen in de Heen en Weer of op deze site. Ook wordt u uitgenodigd voor de algemene jaarvergadering, meestal in de maand december. De voorkeur van het bestuur, vooral de penningmeester, gaat uit naar het innen van het lidmaatschapsgeld via een automatische incasso. Alle leden krijgen een uitnodiging voor de jaarvergadering in de bus, dan wel per mail. Het afgelopen seizoen hielden we de ALV begin december in De Ontmoeting, Hoofdvaart 2036, 2158 MC Buitenkaag, bij de St.Willibrordusschool.

Een overzicht van de tarieven is onderstaand weergegeven:

CategorieLidmaatschapLidmaatschap tijdens winterseizoen (na 1 december)
Individueel€ 5,00€ 10,00
Gezin€ 7,50€ 15,00

Naast het lidmaatschap kunt u ook ‘actief’ lid worden van de trainingsgroep “STS-KGM”. Wilt u meer informatie ? Kijk dan onder Trainingsgroep KGM

Wilt U lid worden?
Dit kan eenvoudig door het sturen van een e-mail naar onze secretaris of door contact op te nemen met Aad Onderwater via telefoonnummer: 06.3732 9925. Aanmelding kan ook bij jeugdtrainer Jan Rodewijk, 06.3193 6670. Hij is bovendien degene die bij uitstek informatie kan geven over trainings- en schaatsmogelijkheden voor het zomer- en winterseizoen.

Lidmaatschap opzeggen?
Indien u uw lidmaatschap wenst te beëindigen, dan verzoeken wij u om per mail contact op te nemen met ons secretariaat.

Bankgegevens
Indien u het lidmaatschapsbedrag per bank wilt betalen, dan kunt u dat doen door overmaking naar onze Rabobank-rekening ten name van IJsclub Kagermeer. Als de tenaamstelling in de pas gaat lopen met onze officiële naam, wordt dat gemeld.